Start jouw eigen FlexForces vestiging

Ondernemen in de uitzendbranche komt meer bij kijken dan je denkt. Bij FlexForces ondersteunen wij jou dan ook op verschillende niveaus. We denken onder andere mee over marketing en reiken verschillende tools aan om de match tussen vraag en aanbod beter en makkelijker te kunnen maken. Daarnaast ontvang je van ons een basistraining en helpen we altijd mee in de zoektocht naar zowel opdrachtgevers als kandidaten. 

We maken graag kennis met je om de mogelijkheden te bespreken en jouw vragen te beantwoorden. Tijdens dit gesprek gaan we in op de samenwerking en hoe het leiden van een eigen FlexForces vestiging in zijn werk gaat. We spreken de franchiseformule met je door, behandelen jouw businessplan en kijken met een frisse blik op de toekomst naar mogelijke vervolgstappen om jouw doelen te behalen als succesvol franchisenemer. Zijn we beiden enthousiast? Dan tekenen we de overeenkomst en kun je aan de slag! 

Meer weten
play
  • De franchisenemer aan het woord

    Van ondersteuning bij het binnenhalen van nieuwe klanten tot andere tips en tricks; bij FlexForces helpen ze mij met mijn eigen franchise onderneming. Als ik even vast loop of gewoon een simpele vraag heb, kan ik altijd bij ze terecht. 

    Ik heb voor FlexForces gekozen omdat de voorwaarden en mogelijkheden mij erg aanspraken.

    Ik kan zeggen dat ik door de ondersteuning en hulp vanuit FlexForces sta waar ik vandaag sta als volledig zelfstandige franchisenemer.

    Colin van 't Kruys, FlexForces Goes (Zeeland)

Voordelen als franchisenemer

approved

Divers aanbod

We bieden je een CRM- en ATS-systeem, én een CV-database. Daarnaast helpen we je bij marketinguitingen en bieden we een multiposter aan. Zo ben je altijd zichtbaar voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers.

message_icon_FlexForces

Compleet pakket

Maak gebruik van alle oplossingen van JEX. JEX Backoffice neemt jouw backoffice over en de financiën worden geregeld met JEX Finance. Allemaal op één plek en allemaal via FlexForces!

Handshake_icon_FlexForces

Begeleiding & ondersteuning

FlexForces biedt een totaalpakket met begeleiding en coaching van onze eigen specialisten. We staan altijd voor je klaar, beantwoorden al je vragen en denken graag mee in het volledige proces.

Meer weten over franchisenemer worden?