Start jouw eigen FlexForces vestiging

Ondernemen in de arbeidsmarkt brengt veel met zich mee, daar zijn wij ons bij FlexForces erg van bewust. Om die reden zijn wij gestart met onze eigen franchiseformule. Voor veel ondernemers is de instapfee een drempel om te starten met een franchise onderneming. Bij FlexForces hebben we geen instapfee. Daarnaast hoeven franchisenemers geen omzet af te dragen. Zo is het voor iedereen met ervaring in de uitzendbranche en een ondernemende instelling mogelijk om als franchisenemer te starten.

Wil jij aan de slag met jouw eigen FlexForces vestiging? Dan staat de koffie voor je klaar. Bij een kennismaking bespreken we alle mogelijkheden en beantwoorden we jouw vragen. Tijdens het gesprek gaan we in op de samenwerking en hoe het leiden van een FlexForces vestiging in zijn werk gaat. We behandelen de franchiseformule, jouw business plan en plannen een vervolggesprek om de persoonlijke aanpak te bespreken. Wanneer we beiden enthousiast zijn tekenen we de overeenkomt en kun je aan de slag!

FlexForces helpt bij de start én de groei van jouw FlexForces franchise!

De franchisenemer aan het woord

Van ondersteuning bij het binnenhalen van nieuwe klanten tot andere tips en tricks; bij FlexForces helpen ze mij met mijn eigen franchise onderneming. Als ik even vast loop of gewoon een simpele vraag heb, kan ik altijd bij ze terecht. 

Ik heb voor FlexForces gekozen omdat de voorwaarden en mogelijkheden mij erg aanspraken. Het feit dat er geen instapfee is, maakte het voor mij erg aantrekkelijk om mij aan te sluiten bij FlexForces.

Ik kan zeggen dat ik door de ondersteuning en hulp vanuit FlexForces sta waar ik vandaag sta als volledig zelfstandige franchisenemer.

Colin van 't Kruys, FlexForces Goes (Zeeland)

Voordelen als franchisenemer

approved

Geen instapkosten

Wij hanteren geen instapfee voor het gebruik van onze service en daarnaast hoef je geen omzet aan ons af te staan. Dat onderscheidt ons van de meeste franchisers in de branche. 

message_icon_FlexForces

Compleet pakket

Maak gebruik van alle zusterlabels van de JEX Technology Group. Gebruik het CRM-systeem en platform van JEX.nl, de backoffice van JEX Verloning en regel het financiële stuk met JEX Finance.

Handshake_icon_FlexForces

Begeleiding & ondersteuning

FlexForces biedt een totaalpakket met begeleiding en coaching van onze eigen specialisten. Zoals het overbrengen van de huisstijl op jouw kantoor en vaste marketingpakketten die je kunt afnemen.

Meer weten over franchisenemer worden?

Veelgestelde Vragen

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de FlexForces franchiseformule en tegelijk verder te gaan onder dezelfde bedrijfsnaam. Alle ondernemingen die zich aansluiten gaan verder onder de naam 'FlexForces'.

Die zijn er niet. Wij hanteren geen instapfee en daarnaast hoef je geen omzet aan ons af te staan. Dat onderscheidt ons van de meeste franchisers in de branche.

Hier zijn geen richtlijnen voor. Je bent vrij om richting de klant je eigen tarieven te bepalen.

Nee, als ondernemer ben je verantwoordelijk voor jouw eigen inkomen. Je ontvangt dus geen wekelijkse of maandelijkse loonbetaling.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op en stel direct je vraag.

Bel ons