Jouw uitzendbureau in dé groeiformule van Nederland 

Ben jij als uitzendondernemer toe aan de volgende stap voor jouw uitzendbureau? Dan zit je goed en is deze pagina speciaal voor jou.

Het uitzenden van personeel is een mensen-business en moet dus vooral leuk zijn. Jij wilt je weer kunnen focussen op waar jij goed in bent: arbeidsbemiddeling, de reden dat jij bent gestart met jouw uitzendbureau.

Welkom bij FlexForces, dé franchiseformule voor de uitzendbranche. Onder de vlag van technologiebedrijf JEX bieden wij de meest innovatieve formule aan van Nederland. Slimme systemen, efficiënte marketingtools en een scherpe kostprijs.

Samen met anderen beter worden door de successen van een groeiformule. Hier kun jij bij horen!

Rectangle 55

Blijf eigen baas van
jouw uitzendbureau

Jij wilt ondernemen op een slimmere manier; met betere tools en meer ondersteuning wanneer jij dat nodig acht. Zo kijken wij er ook naar: vrijheid van ondernemen, met de juiste tools om sneller, slimmer én beter jouw persoonlijke doelen te halen.

Geen continue controles, keiharde KPI’s of zware procedures, maar slim ondernemen met professionele ondersteuning. Ondersteuning van een team dat samen al tientallen jaren ervaring heeft in de groeiformule franchise binnen de uitzendbranche.

Wanneer jouw uitzendbureau de naam FlexForces draagt, blijf jij nog steeds aan het roer in jouw exclusieve verzorgingsgebied.

true

De meest slimme systemen om te groeien


Of je nu werkt met Excel, aantekeningen bijhoudt op een A4’tje of al aan het testen bent met losse systemen in de markt: écht groeien met jouw uitzendbureau doe je door gebruik te maken van slimme systemen.


Als onderdeel van JEX zit FlexForces heel dicht bij de bron van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen voor de markt. Systemen die één voor één de markt op komen en steeds verder worden uitgebreid. JEX bouwt namelijk een one-stop-shop voor de uitzendbranche. Een one-stop-shop die uitzendbureaus verder laat groeien en ze laat focussen op hetgeen zij moeten doen. Zonder dat jij hiervoor van die hoge licentiekosten moet betalen!

Powered by JEX_Logo_Full-color 1

Klinkt goed? Er is meer.
We vertellen je er graag persoonlijk meer over!

Meer naamsbekendheid door de aansluiting bij groter merk

Moeite met jouw uitzendbureau top of mind te krijgen en te houden bij potentiële kandidaten en opdrachtgevers? Marketing is, net als uitzenden, een vak. Er wordt vaak luchtig over gedacht, maar er is geduld voor nodig. Jij wilt jouw merk op de beste manier overbrengen en daar heb je een strategie voor nodig die staat als een huis.

FlexForces heeft dit al voor jou geregeld. Om te groeien wordt er dagelijks gewerkt aan de marketingstrategie en continu gebouwd aan de positionering van het merk. Zo word jij nog sneller als betrouwbaar beschouwd en als vakspecialist gezien. Dit, samen met onderdeel zijn van hét software bedrijf van de arbeidsmarkt JEX, zet jouw uitzendbureau in een nóg professioneler daglicht.

Rectangle 55-1

Rectangle 55-2

Testimonial Ian

Voor een volume aanvraag van een Franchisegever, heb ik samen met het marketingteam van FlexForces een wervingscampagne opgezet en geholpen om deze op de beste manier te verspreiden. Dit heeft in een korte tijd 120 reacties opgeleverd. 

Ian Koopmans・Job Marketeer

Groeien met data en samenwerken met landelijke en lokale opdrachtgevers

De slimste keuzes maak jij met jouw uitzendbureau op basis van actuele data. Data over de uitzendmarkt, jouw regio en verzorgingsgebied en waar jouw potentiële uitzendkrachten zich bevinden. Samen met FlexForces en de juiste ondersteuning ben jij straks in staat om dit soort data juist in te zetten. Zo ben jij altijd in staat om in te spelen op de markt.

De uitzendmarkt in Nederland is groot en de concurrentie is hoog. Wanneer jij je aansluit bij FlexForces blijf jij je op je eigen manier onderscheiden van de concurrentie. Maar hoe fijn zou het zijn als samenwerkingen met regionale en landelijke opdrachtgevers laagdrempeliger worden gemaakt of voor jou worden aangegaan? FlexForces doet dit, in samenwerking met JEX, voor én met jou.

Natuurlijk blijven wij jou continu helpen met het analyseren van deze marktinformatie en coachen we jou in het nemen van de juiste beslissingen. Hierdoor zit jij met een voorsprong en meer zekerheid aan tafel met klant en kandidaat.

Vertrouwd door:

TMA
vanDorp
vepco
barth

Werk samen met ervaren uitzendprofessionals 

Het team van FlexForces bestaat uit ervaren uitzendprofessionals en een netwerk van collega franchisenemers. Allemaal met veel kennis en ervaring in verschillende facetten van de uitzendmarkt. Zo staat ons professionele team met tientallen jaren aan ervaring in de markt altijd voor jou klaar.

Aansluiten bij FlexForces betekent dat jij voortaan niet meer alleen voor al jouw keuzes staat. Je hebt altijd de mogelijkheid om te sparren met collega franchisenemers of de ruimte om jouw gedachten even te challengen bij een vakspecialist. Vanuit daar neem je jouw eigen beslissingen.

Flexforces-pand

Een scherp ondernemersprogramma om jouw te coachen

Jij bent een specialist in jouw vakgebied. Stel je voor wat er zou gebeuren als je de ruimte krijgt om dit specialisme nóg verder uit te diepen. Jezelf blijven doorontwikkelen en de markt en opdrachtgevers laten zien dat jouw uitzendbureau de leider is in dat specialisme.

Het runnen van een uitzendbureau, leer je namelijk helaas niet op school. Jij hebt het moeten ervaren. Naast jouw specialisme is het goed om je verder te ontwikkelen op het gebied van wet- en regelgeving, hoe je het maximale uit marketingtools haalt, hoe je de concurrentie voorbijvliegt dankzij data, wat de beste communicatiemethodes naar nieuwe opdrachtgevers zijn en hoe je de meest innovatieve wervingstechnieken inzet.

Wanneer je start bij FlexForces, krijg je in de periode na je start een uitnodiging voor ons ondernemersprogramma. We behandelen daar, naast bovenstaande voorbeelden, ook onderwerpen die jou als betrouwbare gesprekspartner aan tafel zetten. Daarnaast word jij gecoacht om op zoek te gaan naar jouw grenzen en die zelfs te verleggen. Voor al deze onderwerpen werken we samen met experts, in vakgebieden van financiën tot mentale weerbaarheid.

Samen met jouw ervaring en onze ondernemers community ben jij er klaar om de beste versie van jezelf te zijn en marktleider in jouw regio te worden!

true

Rectangle 55-Apr-13-2023-10-05-05-9040-AM

Testimonial Colin

Bij het nemen van beslissingen spar ik regelmatig met mijn FlexForces collega’s. De samenwerking is heel laagdrempelig en volledig ingericht op mijn behoeften in de praktijk. Ik kan zelfstandig ondernemen, maar met de beste ondersteuning. Zo heeft een masterclass Sales verschillende nieuwe inzichten opgeleverd.  

Colin van't Kruys・Franchisenemer, Goes

Hoe ziet de procedure eruit?

1

Oriënterend gesprek

Met onze Manager Operatie heb je een eerste telefonische kennismaking.

2

Kennismakingsgesprek

Uitgebreide kennismaking op locatie met Manager Operatie, Formule Manager, CFO en FlexForces Team. Zo proef je direct de sfeer en cultuur van FlexForces.

3

Schrijven businessplan

Uiteraard helpen we je hier bij door het maken van een locatie onderzoek en alle essentiële informatie die je nodig hebt. Vragen worden over en weer behandeld en je krijgt een concept van de franchiseovereenkomst.

4

Gebiedsbepaling

Vastzetten van jouw exclusieve verzorgingsgebied van opdrachtgevers.

5

Tekenmoment Franchiseovereenkomst

De franchiseovereenkomst wordt getekend. Je bent officieel eigenaar van jouw FlexForces uitzendbureau(s)!

6

Opstart

Jouw uitzendbureau in de groeiformule van Nederland, proost!

Kom in contact 

Nieuwsgierig naar wat samenwerken met FlexForces voor jouw uitzendbureau kan betekenen? Of wil jij sneller, slimmer en beter je doelen behalen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Natuurlijk kun je ook altijd bellen naar: 010 300 7869.

Of stuur een Whatsapp naar: 06 25 48 24 98.

Certificeringen

Veelgestelde vragen

FlexForces richt zich op uitzenden, detacheren en het werven en selecteren van personeel in de branches logistiek, transport, magazijn, productie en zakelijke dienstverlening. 

Franchise is een bewezen groeimodel. Door naamsbekendheid, sterkere marketing en betere inkoopcondities profiteer jij uiteindelijk van een hoger rendement. Omdat alle tools die je nodig hebt in je franchisefee zitten, heb je geen spaarpot nodig om jouw vestiging naar het volgende niveau te tillen. Jouw winst is ook écht jouw winst!  Daarnaast treed je direct toe tot het ondernemersprogramma van FlexForces. Investeren in jezelf om nieuwe inzichten te krijgen, kennis te vergoten samen je collega ondernemers. 

Samen met jou stellen we een verzorgingsgebied samen. Dit doen we door te kijken naar het totale aanbod van beschikbare uitzendbanen in de regio. Wanneer we dit hebben gedaan, is het postcodegebied met opdrachtgevers exclusief voor jou! 

Het gebruik van alle recruitmentsystemen, landelijke marketing, ATS & CRM-systemen en het uitbesteden van alle backoffice activiteiten zitten allemaal in de marketing- en franchise fee. Er is alleen sprake van één op één doorbelasten bij individuele aankopen van merchandise, die landelijk zijn ingekocht door FlexForces.  

Alle producten die we centraal inkopen tegen volume voordeel tarieven zijn toegankelijk via de FlexForces marketingshop. Op het moment dat je gebruik maakt van een lokale wervingscampagne, ondersteunt onze marketingafdeling jou bij het opzetten van de juiste teksten en adviseert je over de beste inzet van social media kanalen. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke ‘clicks’. 

We werken met franchiseovereenkomsten met een duur van vijf jaar. 

Jij hebt zelf al een goede basis opgebouwd met jouw uitzendonderneming. Samen met onze M&A consultant stellen we de waarde van jouw bedrijf vast en bepalen we op welke wijze de uiteindelijke prijs met jou wordt verrekend.

false