Jouw eigen uitzendbureau starten in dé groeiformule van Nederland

Jij bent dié uitzendspecialist die zich steeds vaker afvraagt hoe het zou zijn als je de vrijheid hebt om je eigen keuzes te maken en hoe je nog meer voldoening uit werk kunt halen. Je wilt weten hoe het voelt om de financiële ruimte te krijgen die je écht verdient en weet het zeker: je gaat jouw eigen uitzendbureau starten!

Je hebt het besluit genomen om je eigen baas te zijn. In deze fase komen er veel vragen op je af. Waar moet ik beginnen? Hoeveel geld heb ik nodig om een eigen uitzendbureau te starten? Hoe regel ik de marketing? Welke uitzendsoftware moet ik aankopen? Wat moet ik allemaal doen voor zaken als wetgeving en certificeringen?

Je focus ligt op de risico’s zo laag mogelijk houden en je uitzendbureau met een voorsprong beginnen. Dit doe je door het juridisch werkgeverschap van uitzendkrachten en alle overige randzaken uit te besteden. Zo kan jij je focussen op de kern van het werk. En dat is precies waar FlexForces jou bij helpt.

FlexForces is dé franchiseformule voor de uitzendbranche. Onder de vlag van technologiebedrijf JEX bieden wij jou de meest innovatieve formule aan van Nederland. Slimme systemen, efficiënte marketingtools en een scherpe kostprijs.

Welkom bij FlexForces!

MicrosoftTeams-image (4)

Jouw uitzendbureau starten zonder risico’s

Voor jezelf beginnen biedt veel voordelen, zo ook het starten van een eigen uitzendbureau. Je profiteert van de groeiende vraag naar flexibele arbeid en je kan genieten van de vrijheid die bij het ondernemerschap hoort. Toch kan het een uitdaging zijn om als startend en zelfstandig ondernemer op eigen kracht een uitzendbureau te beginnen. Het is een kostbaar proces, je stapt in een complexe markt met veel wet- en regelgeving en je moet de complete marketing zelf opzetten.  

Ondernemen bij FlexForces betekent dat jouw  uitzendbureau volledig voldoet aan wet- en regelgeving, aangesloten is bij de NBBU en een sterke marketing heeft. Juridisch werkgeverschap, verloning, facturatie en debiteurenbeheer nemen wij volledig van je over. In de franchiseformule van FlexForces heb je niet te maken met hoge opstartkosten en door de wekelijkse vooruitbetaling van de marge van jouw matches heb je altijd genoeg geld op je rekening staan.

 

false

Zet de eerste stap! Er is meer.
We vertellen je er graag persoonlijk meer over.

Profiteren van franchise als bewezen groeimodel

Franchise is een bewezen groeimodel. Door naamsbekendheid, sterkere marketing en betere inkoopvoordelen profiteer jij van een hoger rendement. Alle tools die je nodig hebt zitten in je franchisefee. Zo heb je geen spaarpot nodig om jouw eigen uitzendbureau te starten.

Ons doel? Jou laten starten met een voorsprong en je ontwikkelen naar een succesvol zelfstandig ondernemer. Hoe we dat doen? FlexForces is powered by JEX: het snelst groeiende softwarebedrijf in de uitzendbranche. Dit geeft je toegang tot slimme systemen en meer dan 250 collega’s die jou helpen op het gebied van IT en marketing.

Jij maakt direct gebruik van deze specifiek voor de uitzendbranche ontwikkelde software, zonder hoge uitgave voor licentiekosten. Zo realiseer jij sneller een plaatsing, ben je productiever en houd je tijd over voor de menselijke maat die zo kenmerkend is voor de uitzendbranche.

Onze huidige franchisenemers hebben binnen één jaar een renderende onderneming!

Richard f2 JEX

omar karacaer

Testimonial Omar

Al ruim vijf jaar werkzaam in de uitzendbranche toen het 'ondernemerschap' steeds sterker begon te kriebelen om mijn eigen uitzendbureau te starten. Ik heb hiervoor de keuze overwogen om zelf te starten en verschillende gesprekken gevoerd met franchise organisaties in de uitzendbranche. Voor mij maakte de persoonlijke benadering en voordelen van de meest innovatieve systemen het verschil om voor FlexForces te kiezen, en sta nog steeds elke dag achter mijn keuze. Ik ervaar nu dagelijks de voordelen van een groot franchisenetwerk, slimme systemen én direct bereikbare specialisten op ieder vakgebied vanuit het FlexForces hoofdkantoor zonder dat dit ten koste gaat van mijn vrijheid van ondernemen. ”


Omar KaracaerFranchisenemer, Haarlem

Meegroeien door aansluiten bij een groter merk

De uitzendmarkt in Nederland is groot, maar de concurrentie is hoog. Onderscheiden doe je altijd op jouw persoonlijke manier, maar hoe makkelijk is het als partnerships met lokale en landelijke opdrachtgevers voor jou worden gesloten? FlexForces, in samenwerking met JEX, regelt dat voor jou.  

Als ondernemer van FlexForces krijg jij automatisch een leveranciersrol op het vacatureplatform van JEX . Zo heb je direct toegang tot het meest actuele aanbod van vacatures bij alle aangesloten landelijke en lokale  werkgevers. Ook beschik  jij als MKB’er, net als de grote spelers, over alle uitzenddata.

Wij staan altijd voor je klaar om deze data te analyseren en coachen jou bij het maken van beslissingen die het beste resultaat opleveren voor jouw uitzendbureau.

 

Vertrouwd door:

TMA
vanDorp
vepco
barth

Samenwerken met ervaren uitzendprofessionals

Jij bent een specialist in jouw vakgebied. Maar wat zou er gebeuren als jij de ruimte krijgt om dat specialisme verder uit te diepen? Het team van FlexForces bestaat uit ervaren uitzendprofessionals en een netwerk van collega franchisenemers.

Aansluiten bij FlexForces betekent dat jij niet alleen voor al jouw keuzes komt te staan. Je kunt jouw gedachtes toetsen bij een vakspecialist en daaruit  jouw eigen beslissingen nemen. Ons professionele team met meer dan vijftig jaar uitzendervaring en een waardevol uitzendnetwerk staat altijd voor je klaar!

Groep Flexforces

Coaching door een scherp ondernemersprogramma

Jij bent specialist in de uitzendbranche, ziet de kansen van het ondernemen en droomt van je eigen uitzendbureau. Het is best spannend, want er is ook een hoop wat je nog niet weet over alles wat er komt kijken bij het hebben van je eigen bedrijf.

Bij FlexForces snappen wij dit en bieden jou daarom het GROEI ondernemersprogramma. Door middel  van workshops, webinars  en een-op-een  contact vertellen experts je alles wat je moet weten over onderwerpen zoals jaarrekeningen, AVG en het houden van de juiste werk-privé balans.  

Wil je meer weten over het GROEI ondernemersprogramma. Vraag dan direct informatie aan.

false

Hoe ziet de procedure eruit?

Jouw uitzendbureau starten onder de vlag van FlexForces is maar een kleine stap. Je hebt geen startkapitaal nodig. Jij hoeft je alleen in te schrijven bij de belastingdienst en Kamer van Koophandel. FlexForces zorgt voor alle overige voorwaarden om te groeien en succesvol te zijn.

Zet de eerste stap! 

1

Oriënterend gesprek

Een eerste telefonische kennismaking met onze Manager Operatie. Zo kun je direct je meest belangrijke vragen stellen!

2

Kennismakingsgesprek

Uitgebreide kennismaking op locatie met het management van FlexForces. Zo proef je direct de sfeer en cultuur van FlexForces.

3

Plan van aanpak

We doen een locatieonderzoek, geven je alle essentiële informatie en je krijgt een concept van de franchiseovereenkomst en het handboek.

4

Bepalen van jouw exclusieve verzorgingsgebied

Jouw persoonlijke gebied met alle potentiële opdrachtgevers en klanten is nu vastgelegd.

5

Tekenmoment

Je tekent de franchiseovereenkomst. Je bent officieel eigenaar van jouw FlexForces uitzendbureau(s).

6

Opening

Jouw eigen uitzendbureau in de groeiformule van Nederland! Proost!

Kom in contact 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om jouw eigen uitzendbureau te starten? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Natuurlijk kun je ook altijd bellen naar: 010 300 7869.

Of stuur een Whatsapp naar: 06 42 62 38 61

Certificeringen

Veelgestelde vragen

FlexForces richt zich op uitzenden, detacheren en werven en selecteren van personeel in de sectoren logistiek, transport, productie en zakelijke dienstverlening. 

De opstartkosten zijn goed te overzien. Naast de entree fee heb je kosten voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel, aansluiting bij een accountskantoor en voor het openen en beheren van een zakelijk bankrekening. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te beschikken over een (lease) auto en (flex) werkplek. In de praktijk zien we dat een bedrag tussen de 10.000 – €15.000 bijdraagt een goede opstart in de eerste zes maanden. 

Onze huidige franchisenemers hebben in het eerste jaar hun investering terugverdiend EN een renderende onderneming. 

Samen met jou stellen we een verzorgingsbied samen. Dit doen we door te kijken naar het totaal aanbod van beschikbare uitzendbanen in de regio. Dit verzorgingsgebied met opdrachtgevers is exclusief voor jou! 

Het gebruik van alle recruitmentsystemen, landelijke marketing , ATS & CRM pakket en het uitbesteden van alle backoffice activiteiten zitten in de marketing en franchise fee. Er is alleen sprake van een-op-een doorbelasten bij individuele aankopen van merchandise die landelijk is ingekocht door FlexForces. Alle producten die we centraal inkopen tegen volume voordeel tarieven zijn toegankelijk via de FlexForces marketingshop. Op het moment dat je gebruik maakt van een lokale wervingscampagne ondersteunt onze marketingafdeling jou bij het opzetten van de juiste teksten en adviseert je over de beste inzet van social media kanalen. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke ‘çlicks. 

Vrijheid van ondernemen is één van de kernwaarden van FlexForces. Wij geloven erin dat jij als beste de weg naar resultaat kent in jouw verzorgingsgebied. Daarom werken samen op basis van slechts één KPI. De weg ernaar toe ben je vrij in. 

We werken met franchiseovereenkomsten voor de duur van vijf jaar. 

Op het moment dat we het vertrouwen in de samenwerking naar elkaar uitspreken krijg je de tijd en ruimte om de inhoud van de Franchise Overeenkomst en het Handboek door te nemen. De wet geeft hiervoor tenminste één maand. Na het officiële tekenmoment is de doorloopkant aan onze kant heel overzichtelijk. Binnen één week is alles gereed om je eerste match te maken. 

Onder holding van JEX zit FlexForces heel dicht bij de bron van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen voor de markt. Systemen die één voor één de markt op komen en steeds verder worden uitgebreid. JEX bouwt namelijk een one-stop-shop voor de uitzendbranche. Een one-stop-shop die uitzendbureaus verder laat groeien en ze laat focussen op hetgeen zij moeten doen, zonder hoge licentiekosten. 

true

FlexForces vestigingen zijn binnen één jaar winstgevend

Werken met de juiste data levert vijf keer meer omzet op

Een zelfstandig ondernemer beoordeelt zijn werkgeluk met een 8+