Wij zijn FlexForces

Wij zijn FlexForces, dé franchisegever binnen de uitzendbranche. Door middel van onze franchiseformule assisteren we uitzendondernemers bij het succesvol runnen (en starten) van hun uitzendorganisatie. FlexForces streeft naar langdurige samenwerkingen, gericht op alle branches.

FlexForces is onderdeel van JEX. Hierdoor werken we samen met JEX en, onder andere, de oplossingen JEX Works, JEX Backoffice en JEX Finance. Al deze oplossingen samen zorgen voor een compleet aanbod van diensten binnen de uitzendbranche. Zo bieden wij jou het totale pakket.

Uitzenden

Tijdelijk versterking nodig in jouw team? Dan is uitzenden de beste oplossing. Wij kunnen je helpen met onze flexwerkers. Alleen de gewerkte uren van de werknemer worden betaald en je kunt op elk moment het werk opzeggen. 

Detacheren

Iemand nodig voor een bepaalde tijd? Dan kunnen wij een geschikte vakkracht voor je detacheren. Bij detachering wordt de minimale duur van de uitzendperiode en het aantal werkuren alvorens vastgelegd. Op deze manier is er de zekerheid dat de medewerker beschikbaar is.

Wat doet FlexForces

FlexForces begeleidt, ondersteunt en coacht uitzendondernemers bij hun (dagelijkse) werkzaamheden. Samen doorlopen we het proces van A tot Z. Denk hierbij aan het opzetten van de branding, het begeleiden van bestaande én nieuwe medewerkers en we helpen bij het werven van opdrachtgevers en kandidaten. Een succesvolle samenwerking, waarbij wij de franchisenemers voldoende ontzorgen, zodat zij kunnen focussen op hun core business. 

 

Al onze franchisenemers hebben toegang tot de innovatieve systemen en diensten van JEX. Gebundeld zorgen de oplossingen voor een compleet aanbod. JEX Finance zorgt voor voldoende liquiditeit, JEX Backoffice regelt de backoffice en is juridisch werkgever. Zo worden alle openstaande vacatures van jouw onderneming sneller gevuld. Ook kan het inhouse marketingteam van JEX zorgdragen voor het vormgeven en uitzetten van online marketing campagnes.   

Dr Brug

FlexForces Hoofdkantoor

Nassaukade 5,
3071 JL Rotterdam

Routebeschrijving
+31 6 35 31 81 43
info@flexforces.nl

Openingstijden
Ma - Vrij: 09:00 - 17:30

Start jouw eigen
FlexForces vestiging

Via FlexForces is het mogelijk om jouw eigen uitzendorganisatie te starten. Je profiteert niet alleen van de naamsbekendheid maar ook van de expertise van onze ervaren coaches.

Samen doorlopen we een persoonlijk traject waarbij we je helpen aan potentiële klanten en je assisteren bij het vinden van de juiste kandidaten. Daarnaast nemen we de backoffice uit handen. Zo kun jij je focussen op het runnen van jouw onderneming op de manier die jij het prettig vindt.

Meer weten
  • Binnen 48 uur op gesprek
  • Binnen 48 uur op gesprek
  • Binnen 48 uur op gesprek