Wij zijn FlexForces

Wij zijn FlexForces, dé franchisegever binnen de uitzendbranche. Door middel van onze franchiseformule assisteren we ondernemers bij het succesvol runnen (en starten) van hun uitzendorganisatie. FlexForces streeft naar langdurige samenwerkingen gericht op alle branches.

FlexForces is onderdeel van de JEX Technology Group. Hierdoor werken we nauw samen met zusterlabels, JEX Verloning, JEX.nl en JEX Finance. Alle labels zorgen samen voor een compleet aanbod van diensten binnen de uitzendbranche. Zo bieden we het totale pakket.

Wat doet FlexForces

FlexForces begeleidt, ondersteunt en coacht uitzendondernemers bij hun (dagelijkse) werkzaamheden. Wij doorlopen samen het proces van A tot Z. Denk hierbij aan het opzetten van de branding en het begeleiden van bestaande en nieuwe medewerkers, maar we helpen ook bij het werven van kandidaten en klanten. Een succesvolle samenwerking waarbij wij de franchisenemers voldoende ontzorgen zodat zij kunnen focussen op hun core business.

 

Al onze franchisenemers hebben toegang tot de innovatieve systemen en diensten van de JEX Technology Group. Gebundeld zorgen de labels voor een compleet aanbod. JEX Finance zorgt voor voldoende liquiditeit en JEX Verloning regelt de backoffice en is juridisch werkgever. Daarnaast is JEX.nl het zelfontwikkelde platform waar vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samenkomt, om zo eenvoudig en optimaal alle vacatures te kunnen vervullen. Ook kan het inhouse marketingteam zorgdragen voor het vormgeven en uitzetten van online marketing campagnes.

Uitzenden

Tijdelijk versterking nodig in jouw team? Dan is uitzenden de beste oplossing. Wij kunnen je helpen met onze flexwerkers. Alleen de gewerkte uren van de werknemer worden betaald en je kunt op elk moment het werk opzeggen. 

Detacheren

Iemand nodig voor een bepaalde tijd? Dan kunnen wij een geschikte vakkracht voor je detacheren. Bij detachering wordt de minimale duur van de uitzendperiode en het aantal werkuren alvorens vastgelegd. Op deze manier is er de zekerheid dat de medewerker beschikbaar is.

PandZwartWit

FlexForces Hoofdkantoor

Honingerdijk 70 - 80,
3062 NW Rotterdam

Routebeschrijving
010 300 7869
info@flexforces.nl

Openingstijden
Ma - Vrij: 09:00 - 17:30

Start jouw eigen
FlexForces vestiging

Via FlexForces is het mogelijk om jouw eigen uitzendorganisatie te starten. Je profiteert niet alleen van de naamsbekendheid maar ook van de expertise van onze ervaren coaches.

Samen doorlopen we een persoonlijk traject waarbij we je helpen aan potentiële klanten en je assisteren bij het vinden van de juiste kandidaten. Daarnaast nemen we de backoffice uit handen. Zo kun jij je focussen op het runnen van jouw onderneming op de manier die jij het prettig vindt.

Meer weten